shutterstock_101279836
eaglerider_78847298_Medium
eaglerider_23794605_Medium
Untitled design-37
eaglerider_97638307_Medium

MC-rejser i særklasse

Motorcykelrejser til USA, Cuba, Colombia, Vietnam og Thailand
Udforsk destinationerne
  • USA
  • Thailand
  • Vietnam
  • Cuba
  • Colombia

Skal 2017 være året, du tager af sted på din

DRØMMEREJSE?

wild

En vej af historien – velkommen til Route 66!

Rejseperiode: 11.-26. juli 2017 og 10.-25. juli 2018

Kør gennem 3 tidszoner og 9 stater: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona, Nevada og Californien.

Det er en enestående oplevelse at køre gennem et område fra en svunden tid. Oplev hvordan Amerika rejste i 1920’erne til 1960’erne. Besøg de fantastiske gamle handelsstationer, benzinstandere, moteller, turistfælder, diners og alle de pittoreske små landsbyer langs The Mother Road.

Udforsk Route 66-rejsen her

 

Kyst til Kyst – The Big Crossing

Cruise ned ad en øde highway på motorcykel – tværs over Amerika – oplev vidtstrakte ørkener – flade prærier, hvor vejen bare forsvinder som en lille prik ude i horisonten – sumpe, hvor alligatorerne lurer på byttet – kæmpebyer med 10 sporede motorveje i flere etager over hinanden – stille cowboybyer, hvor livet er gået i stå for 50 år siden. Mærk historien i westernbyen Tombstone The Town too tough to Die. Tag med på en rejse tværs over USA, hvor store oplevelser er i højsædet.

Se mere om rejsen Kyst til Kyst her

 

eaglerider_78847298_MediumSydstaterne – Jazz, Soul & Rock ‘n’ Roll

NY PRIS: MC-fører DKK 36.995

Turen på ryggen af en motorcykel i Smoky Mountains bliver betragtet som en af de bedste oplevelser, man skal prøve mindst én gang i livet! Tag med på en drøm af en motorcykelferie og få uforglemmelige oplevelser på motorcyklen.

Se hvad der er inkluderet i rejsens pris her

Book din drømmerejse

Find flere drømmerejser her

Seneste fra Facebook

Følg os på Facebook

Så er årets sidste store motorcykel oplevelse i fuld gang.

Florida viser sig fra sin absolut bedste side. Vi har inden for samme døgn badet i Atlanterhavet og i den Mexicanske Golf, luft 29C vand 26C. Vi har allerede oplevet en masse, Daytona Beach, Flagler Beach, skøn kørsel på tværs af staten, imponerende flotte Clearwater, skønt strandhotel i St. Pete Beach og Skyway Bridge, og her til aften har vi set solnedgangen over den Mexicanske Golf fra den flotte strand i Naples.

Nu glæder vi os til i morgen hvor vi skal sejle Airboat i Everglades sumpene, og den skønne tur ad Overseas Highway 1 til charmerende Key West – uha det bliver godt.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Træt af det danske efterårs- og vintervejr? Så har vi stadig enkelte ledige pladser på det fantastiske motorcykeleventyr i Nordthailand fra d. 27/11 til 11/12.

Oplev solen, varmen, den sublime MC kørsel, den lækre mad, de søde lokale Thai'er, hyggelige selskab og smilets land på 2-hjul sammen med vores tourguide Bjarne og andre MC glade danske eventyrlystne.

Priser fra kun 26.000 inkl. Fly, Motorcykelleje, fuld forsikring, 3-4* hotel, dansk rejseleder på MC, følgebil med lokal guide, morgenmad alle dage, guidet sightseeingtur i Bangkok og meget meget mere.

Interesseret? Send en mail til jan@mc-rejser.dk

For mere info www.mc-rejser.dk/package/thailand/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lidt stemningsbilleder fra "det vilde vesten" - der er så mange fede oplevelser derude 🏍️🏍️🏍️ og hold nu op hvor vi glæder os til at dele nogle af dem med jer. Go' weekend 🤙 #MCrejserUSA #LifeOnTheRoad #LiveTheDream #ComeJoinUsIn2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook