Mød dit MC-Rejser Staff!

Lad os ikke måle livet efter, hvor mange gange vi trækker vejret, men efter de steder og øjeblikke der tager vejret fra os.

Dit Tour Team er en nøglefaktor for en vellykket ferie, og på guidede ture med os bliver gruppen vist vej af en professionel og passioneret tourguide på motorcykel, samt endnu en frisk og professionel tourguide som følger hele gruppen i følgebilen – med kolde, gratis drikkevarer til hele holdet (og bagagen, selvfølgelig).

Vi gør det for oplevelserne, livsstilen og den fascinerende kultur – vi elsker vores “arbejde”. Vi er på vejene med dig fordi, vi elsker at køre motorcykel og gerne vil dele vores MC passion med dig. Vores mål er at vise dig alle de storslåede oplevelser, fantastiske scenarier og den gennemgående gæstfrihed i møder undervejs.

See ya!

Jan, Janne, Therese, Jan, Nigel, Tom, Klaus, Bjarne & Bent.

Bjarne
Tourguide

Bjarne har netop lavet et ”turnaround” i hans eget liv! Han har igennem mange år været både salgsdirektør og Business Manager for store internationale mærkevarefirmaer og senest for et stort handelshus i Danmark. Hans helt store fritids hobby igennem de sidste 20 år har været at køre Harley Davidson i mange dele af verden, og han har derfor skiftet spor og livsstil. Væk fra habitter og kedelige forretningsmøder til det det hele handler om: store oplevelser på to hjul!

Han er nu i gang med at slide den fjerde Harley op i rækken og må siges at være en særdeles rutineret biker og ikke mindst organisator og eventyrer.

Bjarne har stor erfaring med specielt Thailand og har arrangeret og kørt flere private ture i dette fantastisk venlige, skønne, smukke og varme land. Det rygtes blandt Bikere at Bjarne kender nogle af verdens bedste MC ruter som siges at ligge i Northailand og specielt en, som er det nye sorte på Biker MC hitlisterne: landevej 1148 i Nordthailand – måske verdens bedste MC vej?

Bjarne er vore nye tourguide i Thailand samt på udvalgte motorcykelrejser til USA.

Jan Boye
CEO & Tourguide

Jan Boye er administrerende direktør og medejer af MC-Rejser, og han er med på de fleste motorcykelrejser til USA og er Tourguide på vores lukkede custom- og VIP rejser. Jan har boet i USA og kender masser af fede, lækre motorcykelruter.

Jan har tidligere arbejdet 10 år i det danske forsvar og 17 år som direktør i danske virksomheder, inden han tog beslutningen om at følge sin passion for motorcykler og store oplevelser gennem 30 år i 2008.

 

 

 

Janne
Tourguide

Janne er vores MC-gut i Sverige, og han købte sin første Harley D. tilbage i 1994.

Janne har arbejdet i rejsebranchen i over 40 år, og ejer rejsebureauet Travel Point i Helsingborg. Han har oplevet det meste af verden – selv Nordkorea. Selv anser Janne Cuba som et fantastisk sted til motorcykelkørsel – et vidunderligt sted med sin helt egen atmosfære!

Janne’s mission er, at få det svenske Harley-folk til at rejse mere og opleve suset ved motorcykelrejser.

 

Therese
Stud. Marketing Manager & Van Driver

Therese er vores Stud. Marketing Manager og kører følgebilen på udvalgte rejser.

Therese sidder bl.a. med ansvaret for booking-bekræftelser, nyhedsbreve, hjemmeside og sociale medier. Pacific Coast Highway 1 er hendes absolut favorit på grund af den totale frihed og det fornyede perspektiv på tilværelsen, hun oplever langs Stillehavet.

Ved siden af hendes job hos MC-Rejser studerer hun AP Degree in Marketing Management på CPH Business Academy i Lyngby.

 

 

Nigel
Tourguide

Nigel er vores MC-gut i Australien, og er pensioneret politimand fra den australske NSW Highway Patrol Police.  Nigel har altid kørt motorcykel, og han købte sin første MC i 1973: en Honda 750. Men nu cruiser han på sin wide glide Harley.

Nigel har været på motorcyklerejser i USA og vil tage med os på flere motorcykelrejser som motorcykel-tourguide. Hans personlige vision er, at dele de store oplevelser og gøre vores gæsters motorcykelrejse helt unik.

Jan
Tourguide

Jan R. er vores engelske rejseguide. Han er med på udvalgte rejser som fører af følgebilen – dog aldrig som eneste guide. Der er altid mindst én dansktalende guide med på rejserne.

Han har en unik forståelse og passion for ‘de åbne veje’ fra hans tidligere arbejde med transport og logistik, og med sit høje humør er han absolut en af de bedste guides!

 

Tom
Tourguide

Tom elsker at møde nye mennesker! Dette kombineret med hans passion for Harley Davidson gør, at han siger, han selv har verdens bedste job.

Tom har arbejdet i den amerikanske rum administration i mange år, men valgte i 1987 at hellige sig jobbet som MC guide. Tom er vores mest erfarne MC guide.

Tom viser med stolthed og stor glæde vores gæster de mest spektakulære og smukke scenarier i USA, og hans drivmiddel er alle de positive feedbacks han får fra tilfredse gæster, som næsten alle samstemmende siger ”riding with you was our best Holiday ever”.

Meget få mennesker kan matche Toms kendskab og erfaring med landskabet og vejnettet i det Vestlige USA.