Det siger gæsterne hos MC-Rejser

Vil du også dele din oplevelse med andre MC-rejsende? Send din anmeldelse af MC-Rejser til info@mc-rejser.dk eller anmeld os på Facebookwild

Claus’ anmeldelse

♥♥♥♥♥

Tak for en super Arizona tur, alt var planlagt til den mindste detalje, vi skulle bare leve i nuet og nyde turen hvilket vi gjorde i fulde drag.

Benny’s anmeldelse

♥♥♥♥♥

Har lige afsluttet Best of The West 2016. Super flot tur. Kørte igennem de flotteste områder. FANTASTISK tur. Alle pengene værd. Kan klart anbefales hvis du går og tænker på at se USA på en anderledes måde. Skal helt sikker afsted igen. Tak for alle oplevelserne…

Peter’s anmeldelse

♥♥♥♥♥

Hjemme igen efter en oplevelsesrig Arizona tur. En god kombination af oplevelser i storbyer og kørsel i fantastiske natur scenarier. Der var styr på tingene fra start til slut. Jeg havde store forventninger til turen inden start, men MC-rejser levede fuldt ud op til dette. Tak til Jan for alle dine historiske indspark og til Bent for din hjælpsomhed. Jeg kan kun anbefale andre at gøre brug af MC-rejser.
Mvh Peter

Dorthe’s anmeldelse

♥♥♥♥♥

En super Arizonatur 2016, alt var i toppen, ingen skjulte gebyrer, alt klappede bare både i San Francisco og Arizona, MC-rejsers service er bare i toppen, de mere end opfyldte vores forventninger.. vi kan kun varmt råde alle til at benytte MC-rejser, vi vil gøre brug af jer igen hvis vi atter skal afsted.. tak til Jan og Bent for en helt fantastisk tur, også tak for godt samvær til resten af gruppen

Allan’s anmeldelse

♥♥♥♥♥

Vel hjemme igen efter en forrygende Arizona tur i september 2016. Vi havde i forbindelse med turen bedt Jan Boye om at organisere 4 dages ophold i San Francisco inden turen på motorcykel startede.
Hele arrangementet var super tilrettelagt med mange oplevelser hver dag. Hotellerne vi overnattede på var super, beliggenheden af hotellerne var så man kunne nå gode restauranter på gå-ben efter en lag dag i sadlen.

MC-Rejser lever til fulde op til deres oplevelses garanti, og jeg kan varmt anbefale MC-rejser når du senere skal opleve en del af USA – eller andre steder på MC.
En stor tak til Jan, Bent og hele gruppen for en oplevelsesrig og god tur. Jeg ser frem til næste gang jeg skal på oplevelses-tur med MC-rejser.

MC-Rejser … oplevelser større end forventet

Flemming’s anmeldelse

Hej Jan.

Hermed en lidt mere detaljeret tilbagemelding på Canyonlands-turen end der var tid til på Sakura.

Først og fremmest tak for en fantastisk ferie fuld af oplevelser og indtryk, herunder bare det at køre på Harley for første gang.

Dit koncept har virket til fulde; alt har klappet perfekt fra udrejse, afhentning, indkvarteringer, rute, helikopter-tur, væske, aflevering og hjemrejse. Stor ros for det. Især de 2 hele dage i Moab var meget godt tilrettelagt. Perfekt “afbræk” i køredagene og en rigtig hyggelig tur på floden.

Også godt at du åbner mulighed for at køre på egen hånd, når gæsterne følte for det.

Jeg har haft en rigtig god tur.

Venligst

Flemming Larsen, Hvidovre

Bjarne’s anmeldelse

Hej Jan..

Ja, det ser ser ud til at jeg overlever, så jeg kan spille golf på søndag.

Ja, jeg lagde vist ikke skjul på at jeg nød turen hele vejen igennem. Det blev lige præcist den store oplevelse som jeg havde håbet, og som du jo også havde forudsagt da vi talte sammen første gang oppe i Herning.

At køre på en lækker ny HD i de omgivelser, og så langt og længe, er en helt speciel intens måde at opleve USA på. (Det kan være svært at beskrive for folk som ikke kører på MC).

Jeg synes at hele setup-et er nær perfekt, en rigtig rigtig fin route, hvor alle dage uden undtagelse, byder på spændende og facinerende oplevelser. Selv den sidste dag ind mod LA var jo en oplevelse, selvom vi nok alle var ved at være fyldt op på det tidspunkt. Vi havde en fantastisk guide i Tom, som gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at takle de små-problemer der altid dukker op.

Jeg er sådan indrettet at jeg ikke gider hænge mig alt for meget i de små bagateller som altid kan forekomme, når det er mange mennesker der er involveret i et arrangement. Det skal ikke have lov til at forstyrre min oplevelse af hele turen.

Hvis jeg absolut skal pege på forbedringsmuligheder, så skulle det lige være tourbogen. Alle de sider med generel information, råd og vejledninger, kunne man godt sende ud til deltagerne på forhånd. For folk der som jeg, ikke er erfarne tour-deltagere, ville det kunne være en hjælp i forberedelsen.

Endnu engang tak for en dejlig tur; jeg håber vi ses i Herning til næste år.

Med venlig hilsen
Bjarne

Jan Kvist’s anmeldelse

Hej Jan,
Hermed en lille hilsen fra holdet fra Roskilde på MC tur til Guds eget land. Det har været en fantastisk tur, med meget store oplevelser, og uden et eneste uheld. Vi har været fuldt tilfredse med tilrettelæggelsen af rejsen, og venter nu kun på at blive fragtet hjem til det kolde DK.

Hilsen fra hele holdet.