Mød dit MC-Rejser Staff!

Lad os ikke måle livet efter, hvor mange gange vi trækker vejret, men efter de steder og øjeblikke der tager vejret fra os.

Dit Tour Team er en nøglefaktor for en vellykket ferie, og på guidede ture med os bliver gruppen vist vej af en professionel og passioneret tourguide på motorcykel, samt endnu en frisk og professionel tourguide som følger hele gruppen i følgebilen – med kolde, gratis drikkevarer til hele holdet (og bagagen, selvfølgelig).

Vi gør det for oplevelserne, livsstilen og den fascinerende kultur – vi elsker vores “arbejde”. Vi er på vejene med dig fordi, vi elsker at køre motorcykel og gerne vil dele vores MC passion med dig. Vores mål er at vise dig alle de storslåede oplevelser, fantastiske scenarier og den gennemgående gæstfrihed i møder undervejs.

See ya!

Jan, Jørgen, Janne, Jan R., Nigel & Mette.

Jørgen
Tourguide Cuba og USA

Jørgen var i 2006 pioner med at bringe udenlandske motorcyklister til Cuba og køre rundt på den smukke caribiske ø, og har gentaget succesen ti gange siden. Fra slutningen af 1970’erne har han kørt hundredetusinder af kilometer på ture rundt i Europa, og i 1988 kørte Jørgen gennem USA  på tre måneder på sin først Harley-Davidson, fra kyst til kyst, fra nord til syd. Blot den første af flere motorcykelture i USA.

Jørgen Laurvig har i over 30 år været udenrigsreporter, blandt andet 21 år for TV Avisen på DR, og hans journalistiske blik på tingene kommer til gavn for gæsterne, der både får anekdoter og masser af historisk og kulturel viden oven i køreoplevelserne.

 

Jan Boye
CEO & Tourguide

Jan Boye er administrerende direktør og medejer af MC-Rejser, og han er med på de fleste motorcykelrejser til USA og er Tourguide på vores lukkede custom- og VIP rejser. Jan har boet i USA og kender masser af fede, lækre motorcykelruter.

Jan har tidligere arbejdet 10 år i det danske forsvar og 17 år som direktør i danske virksomheder, inden han tog beslutningen om at følge sin passion for motorcykler og store oplevelser gennem 30 år i 2008.

 

 

 

Janne
Tourguide

Janne er vores MC-gut i Sverige, og han købte sin første Harley D. tilbage i 1994.

Janne har arbejdet i rejsebranchen i over 40 år, og ejer rejsebureauet Travel Point i Helsingborg. Han har oplevet det meste af verden – selv Nordkorea. Selv anser Janne Cuba som et fantastisk sted til motorcykelkørsel – et vidunderligt sted med sin helt egen atmosfære!

Janne’s mission er, at få det svenske Harley-folk til at rejse mere og opleve suset ved motorcykelrejser.

 

Nigel
Tourguide

Nigel er vores MC-gut i Australien, og er pensioneret politimand fra den australske NSW Highway Patrol Police.  Nigel har altid kørt motorcykel, og han købte sin første MC i 1973: en Honda 750. Men nu cruiser han på sin wide glide Harley.

Nigel har været på motorcyklerejser i USA og vil tage med os på flere motorcykelrejser som motorcykel-tourguide. Hans personlige vision er, at dele de store oplevelser og gøre vores gæsters motorcykelrejse helt unik.

Jan
Tourguide

Jan R. er vores engelske rejseguide. Han er med på udvalgte rejser som fører af følgebilen – dog aldrig som eneste guide. Der er altid mindst én dansktalende guide med på rejserne.

Han har en unik forståelse og passion for ‘de åbne veje’ fra hans tidligere arbejde med transport og logistik, og med sit høje humør er han absolut en af de bedste guides!

 

Tom
Tourguide

Tom elsker at møde nye mennesker! Dette kombineret med hans passion for Harley Davidson gør, at han siger, han selv har verdens bedste job.

Tom har arbejdet i den amerikanske rum administration i mange år, men valgte i 1987 at hellige sig jobbet som MC guide. Tom er vores mest erfarne MC guide.

Tom viser med stolthed og stor glæde vores gæster de mest spektakulære og smukke scenarier i USA, og hans drivmiddel er alle de positive feedbacks han får fra tilfredse gæster, som næsten alle samstemmende siger ”riding with you was our best Holiday ever”.

Meget få mennesker kan matche Toms kendskab og erfaring med landskabet og vejnettet i det Vestlige USA.

Mette

Mette er vores nye ansigt i Jylland hvor hun vil koncentrere sig om at markedsføre MC-Rejser til MC folket primært i Jylland.
Mette er biker by heart og har kørt motorcykel i mange år. Mette elsker at møde nye mennesker, og med sit positive væsen og smittende humør, vil hun altid være klar til en uformel snak om din næste motorcykel oplevelse, hvad enten du taler i telefon med hende, møder hende på de store MC og rejsemesser, i klubberne, hos MC forhandlerne eller på et MC træf eller event et sted i Danmark.